Roarrr Movement: dé plek voor verbinding en persoonlijke groei!
Empowerment trainingen gericht op zelfbeeld, mentale gezondheid en grensoverschrijdend gedrag. Voor jongeren en jongvolwassenen. 

Trainingslocaties

Roarrr Movement komt bij u op locatie door heel het land. Daarnaast hebben wij zelf 2 prachtige trainingslocaties ter beschikking. De Voshaar in Eibergen (de Achterhoek) en de prachtige verborgen parel bij de Protestante Diaconie in hartje Amsterdam. Lees hier meer over onze trainingslocaties en de mogelijkheden.

De Voshaar Outdoor

Onze weekenden in de Achterhoek vinden plaats op de avontuurlijke plek, de Voshaar in Eibergen. De Voshaar heeft een sport en bewegen opleiding ‘Outdoorsports & Guiding’ en organiseert trainingen en cursussen op het gebied van bushcraft en survival. 

De Voshaar heeft hart voor de natuur en beschikt over 5,5 hectare eigen grond. Door de diversiteit op het terrein zijn er uitzonderlijk veel verschillende soorten planten en dieren op het terrein te vinden, waaronder een groot aantal zeldzame soorten.

De trainingsdagen bij de Voshaar worden gecombineerd met een lesje vuur bouwen/shelter bouwen en outdoor cooking door een (vrouwelijke) instructeur vanuit de Voshaar om te werken aan survival skills! De Sisterhood weekenden in Eibergen laten je proeven van het echte buitenleven. Groeien en verbinden in combinatie met wandelen, vuur leren maken, outdoor-cooking, kanoën en kamperen.

Een verborgen parel
in de Amsterdamse binnenstad

De Diaconie vervult al sinds 1578 een belangrijke rol in Amsterdam, van oudsher waren zij verantwoordelijk voor het maatschappelijk werk in de stad. Zij regelden bijvoorbeeld de zorg voor armen, wezen, ouderen en weduwe.

De Corvershof, Van Limmikhof, Hodsenhof, Amstelrank en Hoftuin vormen samen het terrein en zijn gesticht in de 18e eeuw. Op het terrein zijn er verschillende ruimtes die verhuurd worden aan maatschappelijke partijen. Wij hebben voor onze trainingen de locaties Corvershof (de Kas) en Limmikhof (de zolder) tot onze beschikking. Naast de indrukwekkende gebouwen en rijke historie beschikt deze plek over een warme sfeer die je al gauw thuis laat voelen.