Roarrr Movement: dé plek voor verbinding en persoonlijke groei!
Empowerment trainingen gericht op zelfbeeld, mentale gezondheid en grensoverschrijdend gedrag. Voor jongeren en jongvolwassenen. 

Roarrr Trainingen

Met onze trainingen voor  Zelfbeeld, Seksueel grensoverschrijdend gedrag, Fysiek & mentaal geweld en Mentale gezondheid breken wij taboes in woord en daad! Wij versterken de Bewustwording, Weerbaarheid & het Zelfvertrouwen m.b.t. deze thema’s.

De Roarrr Methode is ontwikkeld en toepasbaar voor iedere jongere (13 – 18 jaar) of jongvolwassene (19 – 30 jaar). Wij bieden de trainingen aan voor vrouwen, mannen of gemixte groepen.

Wij bieden de training Seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer aan voor bedrijven. Deze training is voor vrouwen, mannen of gemixte groepen voor alle leeftijden. 

Door middel van groepsgesprekken, speelse oefeningen en opdrachten raakt de deelnemer zich bewust van zijn of haar standpunt m.b.t. de besproken thema’s. De deelnemer weet voor zichzelf waarin zij/hij zich wil ontwikkelen en hoe hier een eerste stap in te zetten. De deelnemer eindigt de dag met het “Roarrr! gevoel”; geïnspireerd, zelfbewust en vol vertrouwen!