Roarrr Movement

Rebecca Jane Veldhoen

Oprichter en trainer

Mijn naam is Rebecca Jane Veldhoen, geboren in 1986. Ik heb een groot hart voor mens, dier en natuur. Ik woon in Amsterdam, ben gelukkig in de liefde, ik ben stiefmoeder van twee kinderen, en heb een gezellige beestenboel thuis. 

Ik ben opgeleid als coach, trainer en reiki practitioner. Ik heb jarenlang gewerkt als leidinggevende in de beauty branche in Amsterdam en Rotterdam. Ik werkte samen met tientallen jongedames. Ik trainde hen in hun vak, maar stimuleerde ze bovenal het beste in zichzelf naar boven te halen. Momenteel werk ik met kwetsbare doelgroepen in het sociaal domein in Amsterdam.

Ik heb de nodige mentale en fysieke pijn in mijn jongere jaren ervaren. Een deel van dit leed had mij bespaard kunnen blijven als ik meer zelfvertrouwen had gehad en de juiste begeleiding had gekregen. Ik heb lastige situaties overwonnen door te geloven in een gelukkiger leven en de stappen te zetten om dit te mogen ervaren. Ik ben nu gezegend met een vredig en liefdevol leven. 

Mijn doel is om jongedames te leren anticiperen en voor te bereiden op mogelijk schadelijke ervaringen. Om hun zelfvertrouwen en eigenliefde te stimuleren, zodat zij het beste uit zichzelf en uit het leven kunnen halen. Ik ben er voor de jonge vrouwen die zich al in een beklemmende situatie bevinden en geen uitweg zien. Het is belangrijk dat deze vrouwen er niet alleen voor staan en dat het dovende vuurtje van binnen weer flink op mag laaien. Vrouw zijn is een superkracht! 

Lisanne Spoor

Oprichter en trainer

Ik ben Lisanne Spoor, geboren in 1988. Ik woon in Amsterdam met mijn lieve vriend en hond. Toen ik op mijn 19e naar Amsterdam verhuisde, heb ik Rebecca leren kennen. Wij hebben jarenlang zoveel lief en leed gedeeld, zij werd en is mijn echte soulmate! 

Ik heb een bachelor in marketing en communicatie en een master in beleid- communicatie en organisatie. Ook ben ik opgeleid als NLP practitioner en coach. Ik heb een aantal jaren als global marketing manager gewerkt. Ik heb veel gereisd en mijn wereldbeeld verbreed. Momenteel werk ik in het sociaal domein in Amsterdam waar ik vrijwilligers begeleid en train in coachtrajecten voor kwetsbare Amsterdammers.

Ik ben een extravert persoon en avontuurlijk ingesteld. Dat zorgde naast veel plezier er ook wel voor dat ik vaak over mijn eigen grenzen heen ging en in situaties ben beland waar ik later de prijs voor betaalde. Ik heb mijn richting en houvast gevonden en een ommekeer in mijn denken en doen mogen ervaren. Ik ben blij waar ik vandaag de dag sta. Ik heb innerlijke rust en sta positief, blij en krachtig in het leven. Ik wil vrouwen meegeven wat ik zelf soms heb gemist, zodat er straks steeds meer zelfbewuste, zelfverzekerde en weerbare vrouwen rondlopen!